Hormikartoitus kiinteistö- ja taloyhtiölle

Hormikartoitus


Hormikartoitus kiinteistö- ja taloyhtiöiden tarpeet huomioiden

Tuloilma Helsinki Oy suorittaa hormien ja savupiippujen kuntotutkimukset kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Jokaisesta toimeksiannosta asiakkaamme saa digitaalisesti dokumentoidut raportit.

Katso referenssimme hormikartoitukseen liittyen sivuston alaosasta.

Epäilettekö taloyhtiönne hormien kuntoa?

Hormien ja savupiippujen sisäpintojen kuntoa on erittäin vaikea selvittää, ilman asianmukaista kalustoa. Pyydä hormien kuntotutkimus ja kartoitus alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä!

Palvelut


 • Connector.

  Hormikartoitukset

 • Connector.

  Hormien kuntotutkimukset

 • Connector.

  Hormien savupainekokeet

 • Connector.

  Hormien painekokeet

 • Connector.

  Videokuvaus hormikameralla

Placeholder

Hormikartoitukset

Hormikartoituksessa selvitetään poistoilmanvaihtohormien sijainnit ja näiden toimintaa, teknistä kuntoa sekä mahdollisia kunnostustarpeita.

Hormikartoitus antaa tietoja hormien kunnosta, sekä hormisaneerauksen tarpeellisuudesta. Ammattilaisen tuottama hormikartoitus antaa kattavaa lähtötietoa myös linjasaneerauksen suunnitteluun.
Hormikartoituksesta asiakas saa digitaalisessa muodossa olevat raportit.

Hormien kuntotutkimukset

Hormikartoituksesta saatujen tietojen pohjalta voidaan tehdä täysimittainen hormin kuntotutkimus. Tutkimus tehdään hormikameran, kuulan tai savukokeiden avulla. Hormitutkimuksen avulla saadaan selville

 • Hormin rapautuneisuus
 • Yleinen hormin kunto
 • Sivuliittymät ja mutkat
 • Peltipaikkaukset ja muut vanhat saneeraukset
 • Poikkileikkausten muutoksen mitoissa

Placeholder
Placeholder

Venttiilien ja hormien sijaintien merkinnät pohjakuviin

Tarvittaessa pystymme piirtämään /merkkaamaan tulo ja poistoilma venttiilit tasokuviin. Tämä helpottaa tilaajaa hormien kunnostus suunnittelussa ja laskennassa.

Saamme piirrettyä piiput ja hormit myös 3D CAD kuviin


Hormitutkaus

Digitaalisten tutkien avulla voidaan selvittää mahdollisten tukosten sijainti rakennuksen savupiipussa ja hormeissa tarkasti, rakenteita rikkomatta. Hormitutkauksella pystytään myös paikallistamaan hormin mutkakohdat sekä etsimään ja paikallistamaan hormin tai tulisijan ongelmakohdat.Hormien videokuvaus hormikameralla

Hormin videokuvaus on erittäin suosittu ja nopea tapa selvittää hormien yleiskuntoa ja rakennetta. Video avulla on helppo selvittää mutkat ja sivusiirtymät, sekä mahdolliset tukokset ja muut ongelmat.

Hormikuvauksesta saatuun videomateriaaliin merkitään selkeät ongelmakohdat ja videomateriaali jää asiakkaalle dokumenttina. Videoiden avulla on helppo todentaa maallikolle hormissa esiintyvät ongelmakohdat.

Referenssejämme

As Oy Bulevardia

As Oy on vuonna 1937 valmistunut asuinkerrostalo, jossa on 96 asuntoa ja 2 liiketilaa. Kohteessa suoritettiin painovoimaisten ilmanvaihto- ja tulisijahormien reititys savukartoittamalla, hormien kuvaus hormikameralla sekä mahdollisten ilmanvaihdon ongelmien kartoitus.
Sinebrychoffinkatu 13, 15, 17 ja Bulevardi 34b Helsinki

HEKA Länsi-Herttoniemi

Kohde on Helsingin kaupungin vuokra–asunto yhtiö, joka on valmistunut vuonna 1952. Kohteessa on kolme erillistä kerrostaloa ja yhteensä 13 porrashuonetta. Huoneistoja yhtiössä on yhteensä 156

Kohteessa suoritettiin painovoimaisten ilmanvaihto- ja tulisijahormien reititys savukartoittamalla, hormien kuvaus hormikameralla sekä mahdollisten ilmanvaihdon ongelmien kartoitus tulevaa linjasaneerausta varten.

As Oy Laivastokatu 14, Helsinki

Kohde on 1912 valmistunut kerrostalo Helsingin katajanokalla. Kohteessa suoritettiin painovoimaisten ilmanvaihto- ja tulisijahormien reititys savukartoittamalla ja hormien kuvaus hormikameralla tulevaa linjasaneerausta varten

Pyydä ilmainen asiantuntijan esittely!

Varataan aika esittelylle missä kerromme hormikartoituksesta juuri teidän kohteeseen liittyen. Pyydä esittely hormikartoitus asiantuntija Harri Kristolalta numerosta 050 327 1631, tai lähetä kysymyksesi oheisesta linkistä ---->

Vauhdilla asiaan. Ammattilainen on päässä!