Injektointi

Injektointipalvelut


Teemme perustusten kapilaarikatkoja, rakennevahvistuksia, vedentiivistyskorjauksia, injektointiletkujen asennusta ja injektointiletkujen pumppausta, sekä kopolaattojen kiinnitysinjektointia. Rakennevahvistukset suoritamme matalaviskositeetti epokseilla tai sementeillä.

Tyypillisiä kohteita


Tyypillisiä kohteita ovat rakenteen liikkumisesta tai iästä aiheutuneet vauriot lattiasta kattoon, kuten halkeamat, pintavalukopot ja rapautuminen. Rikkonainen rakenne täytetään epoksilla injektointitulppien kautta joka liimaa ja vahvistaa vaurion. Suuremmat rakennetäytöt suoritetaan joko sementillä tai mikrosementillä.

Vesitiivistyksissä käytetään polyuretanihartsia jota pumpataan vuotokohtaan rakenteessa. Pu-hartsi reagoi veden kanssa ja turpoaa rakenteen sisällä tukkien vesivuodon tehokkaasti. Uusiin rakenteisiin asennetaan usein jo valuvaiheessa injektointiletkut, jotka sitten täytetään Pu-hartsilla, joka tiivistää valusaumat vesitiiviiksi.

Ratkaisut


 • Connector.

  Kapilaarikatkot

 • Connector.

  Rakennevahvistukset

 • Connector.

  Vedentiivistyskorjaukset

 • Connector.

  Injektioletkujen asennus

 • Connector.

  Injektioletkujen pumppaus

 • Connector.

  Kopolaattojen kiinnitysinjektointi


Kosteuden nousu

Kosteuden nousu rakenteisiin katkaistaan kapilaarikatkolla. Kapilaarikatkot tehdään poraamalla rakenteeseen säännöllisen välein reikiä, jotka täytetään kohteesta riippuen eri kapilaarikatko tuotteilla.

Aine imeytyy rakenteeseen ja kristallisoituu sen sisällä muodostaen tehokkaan katkon kosteuden nousulle.Kopolaattojen kiinnitys

Kopolaattojen kiinnitys suoritetaan poraamalla saumoihin reikiä, joihin asennetaan injektointitulpat. Tulppien kautta matalalla paineella pumpataan matala viskositeetti epoksia, joka leviää laatoituksen alla, samalla liimaten laatoituksen takaisin kiinni alustaansa.

Nopea ja hiljainen kiinnitystyö

Lopuksi injektointi tulpat poistetaan ja reiät paikataan saumauslaastilla. Kiinnitystyö on nopea, hiljainen ja lähes pölytön korjaus menetelmä, jonka aikana tilat ovat jo seuraava tai mahdollisesti samana päivänä käytettävissä kohteesta riippuen.Sopii märkä- ja kuivatiloihin

Korjaus menetelmä sopii märkä- ja kuivatiloihin sekä ulkolaatoituksille. Erittäin suurien seinä kopojen kanssa täytyy tapaus kohtaisesti harkita menetelmän toimivuutta. Samalla irroitamme rikkoutuneet laatat ja asennamme uudet tilalle.


Haluaisitteko tietää lisää?

Varataan aika esittelylle ja hoidetaan, ilmavaihto kuntoon. Voit myös soittaa numeroon 020 761 3890 niin kerromme palveluistamme enemmän.

Puhtaampi sisäilma on vain päässä!