Sukitus – FuranFlex/VentilFlex

FuranFlex®-sukitusmenelmä

FuranFlex®-sukitusmenelmällä korjataan hormeja sekä ilma- ja savukanavia. Tuote on Suomessa hyväksytty ja testattu Vtt:n ja ympäristöministeriön toimesta. Sukitusmenetelmällä saavutetaan saumaton hormin muotoihin mukautuva tiivis putki. Puuttuvat tiilet tai siirtymät eivät estä hormin sukitusta, eikä asiakkaalle aiheudu turhia lisäkustannuksia mm. purku- ja rakennustöistä.

Valmistaja myöntää FuranFlex-sukalle 25 vuoden materiaalitakuun!

Tuote on voittanut maailmalla lukuisia (esim.innovaatio- ja muita palkintoja). Tuotetta on asennettu Euroopassa menestyksekkäästi jo vuosia. Hormien kunnostaminen on tärkeää ilma- ja savuhormien toimivuuden ja turvallisuuden kannalta. Hormin toimivuuden lisäksi tiivis hormi takaa lämmityskattilan korkean hyötysuhteen. Ilmanvaihdossa tiivis hormi parantaa ilmanvaihdon toimivuutta ja tehokkuutta


FuranFlex kysyntä kasvaa

Alun perin savuhormeihin kehitetty FuranFlexin kysyntä ilmanvaihtopuolella on kasvanut viime vuosien aikana käsittämään pääsääntöisesti ilmanvaihtohormien saneerausta linjasaneerauskohteiden yhteydessä. Tämän johdosta Ventia Oy ja SkorstensFolket Sverige ovat pyytäneet tehdasta kehittämään oman VentilFlex tuotekonseptin tähän tarkoitukseen.

VentilFlexin perusajatus on, että suuriin projekteihin on pystyttävä toimittamaan edullisempi sukka kuin yksittäisiin pieniin hormisaneerauskohteisiin. Tehdas on tämän takia kehittänyt VentilFlex tuotekonseptin edullisempaan hintaan.

Kun tehdas saa toimittaa 200m kertaerissä ja ainoastaan yleisimpiä sukkahalkaisijoita, säästää se valmistus ja materiaalikuluissa. Suuret kertatoimitukset myös pienentävät pakkausmateriaalikuluja ja toimitukset sekä myös logistiikkakulut ovat edullisemmat.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme sinulle lisää FuranFlexistä!

Klikkaa tästä!

Sukitus referenssejä

Uudisrakennuksen kaikkien IV-kanavien FuranFlex –sukitus, yhteensä 555m. Työaika sukitukselle oli 3 viikkoa.As Oy Juutinraumankatu 6
Laatanalaisten IV-kanavien FuranFlex – sukitus.HUS Meilahden sairaala
Painovoimaisen ilmanvaihdon kunnostaminen sukittamalla. Kohteessa sukitettiin kolmessa talossa hormeja yhteensä noin 3000m.
Teimme kohteessa myös kaikki rakennustekniset työt.
As Oy Tilkanmäki
Kiinteistön kaikki hormit sanerattiin sukittamalla ja putkittamalla. Hormisaneerauksena kohde oli vaativa, koska useisiin kiinteistön tiloihin ei ollut valmiita ilmanvaihtokanavia. Teimme kohteessa myös kaikki rakennustyöt valmiille pinnalle asti. As Oy Tullinpuomi
Kaikkien tulihormien sukitus ja asuntojen jäteilmakanavien sukitus.As Oy Kivipalatsi

Haluaisitteko tietää lisää?

Varataan aika esittelylle ja hoidetaan, ilmavaihto kuntoon. Voit myös soittaa numeroon 020 761 3890 niin kerromme palveluistamme enemmän.

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Puhtaampi sisäilma on vain päässä!